Scary House – İstanbul Korku Evi

Scary House Korku Evi

Korku Evi: Scary House (İstanbul/Kartal)

Korku Oyunu: Scary House

*Bu oyun “Korku & Gerilim Temalı Gerçek Kaçış Oyunu“dur.


Oyun Hikayesi/Detayları

1900’lü yılların başından günümüze kadar anlatılmış, anlatıldıkça abartılmış bir hikaye süregelir. Balıkçı bir ailenin oğlunun intikam hikayesi. Babası balıkçılıkla uğraşan, annesi ve ablası çalışmayan 1900’lerin başında yaşamış bu masum çocuğun hikayesi..

Ailesi tarafından şiddete uğramış, doğduğu andan itibaren işkencelere mağruz kaldığı kulaktan kulağa günümüze kadar gelmiştir. Çocuğun çığlıkları o kadar kuvvetliymiş ki, bu ailenin çevresindeki ev sahipleri bile evlerini terkediyorlarmış. Kimileri çocuğun her yerini kırdıklarını, kimileri her yerini yaktıklarını, kimileri kişisel zevkleri için acı çektirdikleri söylentilerini uydurdular.

Bir süre sonra, bu çocuğun ailesinin şeytani varlıklar olduğunu bile söyleyenler oldu. Aile bu evi terkettikten sonra, evi satın almaya veya kiralamaya gelen herkesin öldüğü ise bu hikayedeki tek gerçek kısımdı, çünkü söylentinin ötesindeydi. Hala günümüzde bile o evi kiralayabilecek cesarette bir insan bulunmuyor, umursamayanlar tek tek ölüyor.

Bu evi senelerdir araştıran bir öğretmen ise cinnet geçirmiş ve son sözlerinde şunları söylemişti ; ” O çocuk, tüm ailesini dişlerini kullanarak katletti. Ruhu hala o evin duvarlarının arasında, evdekilerle oyun oynuyor. Ele geçirdiklerini oyuncağı yapıyor.. ”


Scary House Korku Evi Kuralları

  • Oyunumuz minimum 2 maksimum 8 kişiyle oynanır.
  • Rezervasyon saatinde seans başlar, gecikmelerde seans iptal edilir.
  • Aynı zamanda seans oynanırken ekstra bir arkadaşınızı oyuna dahil etmeniz mümkün değildir.
  • YAŞ SINIRI 15’tir. 15 yaşın altı ebeveynleri ile oyunumuzu oynayabilirler.
  • kalp rahatsızlığı, epilepsi, anksiyete bozukluğu, panik atak, astım veya klostrofobik vs. rahatsızlığı olanlar için uygun değildir. Bu sayılan hastalıklara sahip olanlar bunu berlirtmeyip oyuna dahil olursa de herhangi bir sağlık sorunu ile karşı karşıya gelindiğin de firmamız maddi ya da manevi hiçbir bir sorumluluğa tabii tutulamaz..
  • Oyunda sökmeniz, parçalamanız veya kırmanız gereken bir obje bulunmamaktadır. Oyundaki dekorların tümüne, aşırı güç kullanımı yasaktır. Olası bir durumda ışıklar açılarak oyununuz sonlandırılır.
  • Oyun içerisinde karşılacağınız canlı veya cansız mankenleri tartaklama, kırmaya çalışma veya elinizdeki ve çevrenizdeki herhangi bir eşyayı fırlatma girişiminiz farkedilirse oyununuz sonlandırılır.
  • Oyun içerisinde görüntü alıcı fotoğraf makinesi, telefon vs. cihazların kullanımı yasaktır. Ayrıca cep telefonu, ipad, telsiz, radyo gibi cihazların kullanımıda yasak olmakla beraber oyun içerisinde ekstra fener veya telefon flash’ı kullanımıda yasaktır. Tespiti halinde oyun sonlandılır.