Sihirbazın Laneti Evden Kaçış Oyunu

Sihirbazın Laneti Evden Kaçış Oyunu

Kaçış Evi: Sihirbazın Laneti

Kaçış Oyunu: Sihirbazın Laneti


Oyun Evi Bilgileri

Heyecan, korku, adrenalin, aksiyon, beceri ve tabi ki illüzyon! İster tek ister ekip halinde sana gizemli dünyanın kapılarını açma fırsatı veriyoruz. Sonrası mı ? Yetenek Sizsiniz Şampiyonları ‘ Kıvanç ve Burak ‘ tarafından tasarlanan, sırlarla dolu 2 kat 12 odadan oluşan bu evde bir sihirbazın yaşamı tüm çıplaklığıyla seni bekliyor.Ekibini oluştur, büyük sihirbaz Houdini’ yi lanetinden kurtar ve ruhunu özgür bırak…
İllüzyonist kardeşler olarak bilinen KIVANÇ ve BURAK (ki kardeş değiller) 17 yıldır süren meslek hayatlarına farklı bir bakış açısı getirerek illüzyonu evden kaçış konseptine taşıdılar …
Tüm Türkiye ve avrupa genelinde illüzyon gösterileriyle tanınmış ikili aynı zamanda 2014 Yetenek Sizsiniz şampiyonudur. İkili yılların verdiği deneyimle büyük sihirbaz HARRY HOUDİNİ’yi sizlerle ”SİHİRBAZIN LANETİ” evinde buluşturuyor.


Oyun Hikayesi/Detayları

Kurguladığımız senaryoda sizi 1874-1926 yılları arasında yaşamış, hiçbir kilidin onu esir alamadığı dünyaca ünlü sihirbaz Büyük Houdini’nin yaşantısına davet ediyoruz. Asla hapsedilemeyen ve bağlanamayan Büyük Houdini tüm engellere meydan okuyan bir kaçıcıdır.

Medyumlar tarafından lanetlenmiş Houdini’nin esrarengiz yaşamını heyecan ve gerilim atmosferinde yaşarken 1 saat boyunca tüm çıplaklığıyla kendini bir sihirbazın evinde hissedeceksin. Oyun boyunca kullanılan tüm illüzyonlar sadece senin keşfinle ortaya çıkacak. 1 saat boyunca 2 katlı bu evde 12 odalı bölümü tamamla, çıkışa kadar heyecanını dorukta yaşa ve laneti kaldırıp Houdini’nin ruhunu özgür bırak. Türkiye’de eşi benzeri olmayan bu evde illüzyon konseptini yaşarken şaşkınlığınızı ve korkunuzu gizleyemeyeceksiniz.


Sihirbazın Laneti Evden Kaçış Oyun Evi Kuralları

  • Sihirbazın Laneti kaçış oyunu için minimum kişi sayısı 1, maksimum kişi sayısı 5 tir.
  • Ev içinde zorlama, kırma, koparma, vurma yoluyla elde edeceğiniz hiçbir şey yoktur. Zeka kullanımı ve dikkat evden çıkmanız için yeterli olacaktır.
  • Evde bulunan her türlü eşyaya verilecek olası hasarlardan ilgili kişiler sorumludur. Bu sebeple evde bulunan eşyalara hassasiyet göstermenizi rica ediyoruz.
  • Sihirbazın Lanetin’nde süreniz rezervasyon saatinizde başlar. Oyun saatinizden 5 dakika önce ekip halinde hazır olmanız faydalı olacaktır. Geç kalan oyuncular başlayan oyuna katılamazlar.
  • Oyun esnasında fotoğraf ve video çekimi kesinlikle yasaktır.
  • Oyun alanından dışarıya herhangi bir şey çıkarmak yasaktır.
  • Oyun süresince sigara içilmemektedir.
  • Oyunumuz 16 yaşından küçükler için uygun değildir. 16 yaşından küçük misafirlerimiz yalnızca ebeveynleri ile birlikte oyuna katılabilirler.
  • Oyun sırasında herhangi bir nedenle oyunu terk etmek isterseniz görevli kişilere iletmeniz durumunda oyunu sonlandırabilirsiniz. Unutmayın ki tüm odalar tarafımızdan izlenmektedir. Evden çıktığınız takdirde eve tekrar dönmeniz mümkün değildir.
  • Sihirbazın Laneti’in onayı dışında oyun içeriği ve akışına ilişkin bilgi paylaşımı kesinlikle yasaktır. Sihirbaz’ın Laneti, bundan doğacak zararları için hukuki yollara başvurma hakkına sahiptir.