TerraQuesta – Alkaban Mahkumları [DefneCrypto] İncelemesi

TerraQuesta – Alkaban Mahkumları DefneCrypto İncelemesi

Rusya ve Belarus’ta toplamda 7 oyunları olan oldukça tecrübeli ve çalışkan bir ekibin hazırlamış olduğu Terraquesta’nın Alkaban Mahkumları isimli oyununu ziyaret ettik. İsminden de çoğunuzun tahmin edebileceği gibi Alkaban Mahkumları büyücülük temalı bir kaçış oyunu. Ve bu oyunda, bir evden kaçış oyununda olması gereken tüm güzel özellikler öyle bir harmanlanmış ki, oyunun bitişinde tadı resmen damağımızda kaldı.

Neyse ki bu güzel insanların ileride açacağı iki oyunun daha olması, bizi sevindirerek açılış tarihlerini iple çekmemizi sağladı (ki biz oyundayken bir yandan da yeni oyunları üzerine yoğun tempoda çalışıyorlardı). Övecek o kadar güzel yönü olan bu oyunun en sevdiğimiz kısımlarından biri, içerisindeki bulmacaların, gerilimin vs. bir saat içine çok güzel bir şekilde yedirilmesi oldu. Ekip çalışması, görsel/mantıksal zeka gerektiren zekice bulmacalar, adrenalin, gerilim, kısacası bir kaçış oyununda aradığınız ne varsa Terraquesta bu oyunun içine kusursuz bir şekilde gömmüş durumda.

Ekipteki herkesten tam puan alan ilk oyun olması sebebiyle, samimi bir şekilde söyleyebiliriz ki kendilerinin bizde ayrı bir yeri oldu. Yeni açılacak oyunlarını dört gözle beklemekle beraber, Terraquesta ekibine teşekkür ve tebriklerimizi ileterek bu oyunun evden kaçış oyunlarını seven ekipler tarafından oynanmasının bir farz olduğunu altını çizerek söylemek istiyoruz. Спасибо!

Çıkış Süremiz: 53 dakika    Hikaye: 5/5  Zorluk: 4/5  Çeşitlilik: 5/5  Dekor: 5/5  Personel: 5/5    Puan: 10/10

https://yenigorev.com/oyun/terraquesta-alkaban-mahkumlari-kacis-oyunu

Oynanma tarihi/zamanı: 07.12.2015 20:00