Pinhane – Amanvermez Avni [Tatlı Kaçıklar] İncelemesi

Pinhane – Amanvermez Avni Tatlı Kaçıklar İncelemesi

Pinhane’nin guzel oyunu Amanvermez Avni oyunundaydik. Amanvermez Avni dekor olarak bir cok sey sunuyor. Gercekten o donemi yansitan guzel bir dekoru var.

Oyunda Osmanli Devleti’nin meshur bir hafiyesinin evine giriyorsunuz. Bulmacalar klasik olarak kolaydan zora dogru ilerliyor. El becerisi ve takim olarak cozmek zorunda oldugunuz bulmacalar var ve bu bizce cok guzeldi. Aslinda oyun sizi ince dusunmek yerine basit dusunmeye sevk ediyor. Bazen cozum onunuzde tum acikligiyla duruyor ancak farkedemeyebiliyorsunuz. Oyununuz boyunca mantik hatasi sayilabilecek tek bir sey bile olmadi.

Oyun akici ve sizi bunaltmiyor. Evin ortami ferah, odalar genis. Biz 4 kisi oynadik ancak 5. kisi de olsa sikilmazdi. Bizler onlarca oyun oynadik tabi ki cok egleniyoruz ama ekibimizde ilk kez boyle bir oyunu oynayan arkadasimiz da bizimleydi. Oyun sonrasi kendisine sordugumuzda cok keyifli oldugundan bahsetti. Pinhane cok keyifli bir oyunu hayata gecirmis. Yine bir Osmanli temali oyunlari da yoldaymis gercekten onu da merak ediyoruz. Umariz muvaffak olurlar.

https://yenigorev.com/oyun/pinhane-amanvermez-avni-kacis-oyunu