Cinnet Korku Evi [DefneCrypto] İncelemesi

Cinnet Korku Evi DefneCrypto İncelemesi

Bir türlü fırsat bulamadığımız ve ziyaret edemediğimiz, oldukça merak ettiğimiz bir evden kaçış oyunu olan Cinnet Korku Evi’ni sonunda ziyaret ettik.

Stanley Kubrick’in kült filmi The Shining’in bir uyarlaması olan Cinnet Korku Evi’nin, bu filmin ve kitabın dekor ve hikaye olarak iyi yansıtılmış bir kurgusunu evin içerisinde hissedebildiğimizi söyleyebiliriz. Korku anlamında uzun zamandır birkaç oyunla beraber Cinnet Korku Evi en eğlendiğimiz yer oldu. Özellikle korku evlerinde basitleşen “jump scare” olayından uzak, size gayet peşinizde kovalayan bir adet Jack Torrance’ın olduğunu hissettirmeleri, oyunun gerilimini ve korkusunu en üst noktada hissettirmeyi başarmış.

Psikolojik gerilimi evin içerisinde çok iyi kullanan Cinnet ekibi, odalara dağıtılan zorlayıcı olmayan birkaç bulmacayla oyunu tamamlamanıza ve güzel bir saat geçirmenizi sağlıyor. Cinnet Korku Evi ekibine tekrardan misafirperveliği için teşekkür ediyoruz ve bu güzel oyunu kaçırmamanızı istiyoruz.

Çıkış Süremiz: 40 dakika    Hikaye: 3/5  Zorluk: 3/5  Çeşitlilik: 3/5  Dekor: 4/5  Personel: 5/5  Korku: 5/5    Puan: 8/10

http://yenigorev.com/oyun/cinnet-korku-evi-kacis-oyunu

Oynanma tarihi/zamanı: 18.01.2016 21:00